Заняття у Школі молодого педагога

2017-03-14

14 березня відбулося заняття Школи молодого педагога на тему "Я крокую до педагогічної майстерності", участь у якому взяли молоді вчителі Демидюк Софія Олександрівна, Октисюк Віта Володимирівна, Кондратюк Ольга Василівна, Дордюк Алла Сергіївна. Заняття провела заступник з навчально-виховної роботи Скибук Ірина Іванівна.

/Files/images/WP_20170314_11_15_38_Pro.jpg

Метою заходу було сформувати у молодих учителів впевненість у правильному виборі професії, стимулювати бажання підвищувати свій професійний рівень, активізувати творчий потенціал кожного молодого педагога.

Головна увага зверталася на вміння проводити самоаналіз професійної діяльності: бачити промахи, помилки, недоліки та шукати шляхи їх подолання; виявляти кращі моменти у власній роботі, розвивати навички та вміння, прагнути до самовдосконалення. Молоді вчителі ділилися враженнями від перших кроків на педагогічній ниві, розповідали про труднощі, з якими їм доводиться стикатися в роботі, обговорювали різноманітні способи подолання цих труднощів.

Заняття проводилося у форм діалогу: молоді спеціалісти розв'язували педагогічні задачі, шукали виходи з педагогічних ситуацій, обговорювали варіанти поведінки учнів та вчителі у тому чи іншому випадку.

Наприкінці заняття молоді педагоги отримали рекомендації щодо підвищення професійного рівня та вирішення різноманітних педагогічних проблем.

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi