Українські вечорниці

2016-11-27

27 листопада вечором в школі панував святковий настрій. Чому? А тому, що сьогодні в нас українські вечорниці. Вечір старшокласників «Українські вечорниці» вже багато років традиційно проводиться в нашій школі. Діти чекали цей вечір з нетерпінням. Готували українські костюми, традиційні українські страви, номери художньої самодіяльності.

Вечір пройшов дуже добре. Учні 7-11 кл. були в національному одязі. А якими запальними були таночки… Найбільш активними були дівчата і хлопці 9-х класів. Та коли зазвучав гумор у виконанні учня 11-го класу Касянчука Сергія, то сміху і задоволення було надовго. На завершення свята учні пригощали глядачів пиріжками та варениками. Всі учасники і глядачі отримали велике задоволення.

Правдивим є вислів: «Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього». адже саме ве­чорниці повертають нас у давні часи наших дідів-прадідів, які так весело й жартівливо, але за роботою, прово­дили свій вільний час. Подібні заходи відроджують минуле і повчають уч­нівську молодь шанувати й поважати традиції українського народу.

/Files/images/2016_rk/Українські вечорниці.JPG

/Files/images/2016_rk/Українські вечорниці..JPG

/Files/images/2016_rk/Українські вечорниці...JPG

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi