Семінар директорів

2014-03-04

4 березня на базі НВК с. Самари відбувся семінар директорів навчально-виховних закладів Ратнівського району. Гостей привітно зустріла директор НВК Зоя Володимирівна Супрунюк. Для участі у семінарі гостям було запропоновано пройти процедуру фотореєстрації, після чого всі учасники, отримавши програмки заходу та диски з матеріалами семінару, приступили до роботи.

семінар

Семінар відкрила завідувачка районним методичним кабінетом Тетяна Анатоліївна Ганжа, яка закцентувала увагу присутніх на необхідності впровадження інновацій в управлінську освітню діяльність. Саме тому актуально звучала тема семінару – «Коучінг в управлінській діяльності».

семінар

Теоретичний блок семінару був представлений виступом Зої Володимирівни Супрунюк. Вона познайомила учасників семінару з цим стилем управління, з його засновниками, напрямками та стратегіями, а також з перевагами саме цього стилю у порівнянні з іншими методами управління.

семінарсемінар

Практична частина семінару була проведена соціальним педагогом Ольгою Анатоліївною Колядюк у вигляді ділової гри «Оксфордські дебати» та ситуативного навчання «Кейс-стаді», під час яких учасники семінару могли висловити власне бачення коучінгу як управлінського стилю, спробувати застосувати цей стиль у різних ситуаціях. Крім того директори спробували створити ідеальну модель управлінського стилю, яка була б найефективнішою в умовах сучасної освіти.

семінарсемінарсемінарсемінар

Після цього керівникам закладів освіти району було продемонстровано, як використовується стиль коучінгу при формування корпоративної культури нашого НВК. З цією місією виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Іванівна Скибук. Вона познайомила присутніх з деякими сторонами корпоративної культури закладу, яка була сформована значною мірою саме завдяки коучінгу. Приємним моментом для усіх учасників стало вручення кожному з них власного фото у вигляді обкладинки журналу «Форбс» на пам’ять про участь у семінарі. На завершення учасники семінару та подякували організаторам цього заходу та поділилися враженнями.

семінар

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi